Навлиза все по-дълбоко в индустрията . Убеждава екранното си гадже да

...
 
Навлиза все по-дълбоко в индустрията . Убеждава екранното си гадже да
Коментари Харесай

Диана Габровска в тройка с двама мъже


 

Навлиза все по-дълбоко в промишлеността. Убеждава екранното си гадже да се любят с най-хубавия му другар. Първата публична родна порноактриса Диана Габровска навлиза все по-надълбоко в промишлеността за възрастни. " Българската порнокралица ", както най-голямата гръцка компания във филмите +18 sugarbabes.tv я дефинира, влиза в първата си интимна тройка с двама мъже.

В най-новия филм с присъединяване на несполучилата кандидат-кметица на Момин проход, който излиза на следващия ден в платформите на гръцката порнокомпания, Диана е в облика на ненаситна лъвица, която не се задоволява единствено с любовните милувки на своя другар.

" След дълго врънкане от моя страна съумявам да го убедя да се отдадем на интимни милувки дружно с най-хубавия му другар. Така след палавата Снежанка към този момент съм в първа секстройка ", разкрива пред " България Днес " апетитната брюнетка, чиито голи фотоси костваха кметското й място в родния Момин проход, а след разразилия се скандал одобри предлагането да стане актриса в порноиндустрията.

[Диана Габровска прави възторг в порноиндустрията]

Диана Габровска прави възторг в порноиндустрията

Сега животът на Диана протича сред фамилната къща в родното градче, където се грижи за двамата си синове и брачна половинка Тони, и разнообразни дестинации в прилежаща Гърция, където от време на време снима нови филми за възрастни.

След като появяването в промишлеността на Габровска провокира взрив и сриване на сървърите в Гърция, новите филми на актрисата в еротичните ленти през 2023-а влизат в директна конкуренция за порнооскарите.

Вълната българката да вземе най-престижната премия във филмите за възрастни бе подхваната от основния редактор на оскарите за лентите +18 Дан Милър, който посвети огромен материал на най-новата звезда в порноиндустрията. Тъй като първият филм с присъединяване на чернокосата хала се появи на екран, откакто към този момент бяха минали номинациите за 2022 година и връчването на порнооскарите за към този момент миналата година бе задвижено (навръх парламентарните избори на 2 октомври), номинациите и най-вероятното продобиване на статуетка в най-емблематичния розов конкурс остана за 2023-а. А мощна поръчка за това е първият филм на Диана за тази година, в която за сефте се отдава на ласките на двама мъже.

" Диана беше доста срамежлива и несигурна първоначално до първите си пет минути, а по-късно се държи като професионална порнозвезда. Харесва ми типът й пред камерата и че е напълно естествена като възбудена жена ", споделя Ина Инаки, която самата има редица порнонагради в кариерата си на актриса.

[Влезе в ролята на Снежанка на]

Влезе в ролята на Снежанка на " България Днес "

В същото време Диана стартира акция по узаконяване на порноиндустрията в България. Новината оповестиха пред " България Днес " самата тя дружно със брачна половинка й Тони Габровски, който се чака скоро също да се включи в +18 лентите.

" Чувствам се разчувствана и щастлива от това, което върша. Категорично сме взели вярното решение, не съжаляваме ни минимум. С излизането на първия филм започнах да пиша история. Аз съм първата българка, която публично излиза с името си и декларира, че е порноактриса и желае да се занимава дълготрайно в промишлеността ", споделя пред вестника Диана, за чието внимание към този момент се борят голям брой от най-големите порнокомпании в света.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР